Gedimino miesto darželis kviečia tėvelius į praktinius užsiėmimus su sertifikuota Geštalto psichoterapeute Daiva Žukauskiene, kuriuose kalbėsime apie ankstyvąjį vaiko ugdymą. 

Šių susitikimų metu rasite atsakymus į klausimus:

  • Kodėl svarbu kalbėti su vaiku?
  • Kaip su juo kalbėti?
  • Kodėl svarbu skirti didelį dėmesį kalbai ir skaitymui? 

Grupėje kartu su vaikais mokysimės tiesioginio bendravimo, kaip atpažinti vaiko poreikius ir juos teisingai atliepti. Išbandysime daug kūrybiško skaitymo būdų. Atrasime naujų būdų, kaip leisti laiką su vaikais. 

Tėveliai turės galimybę prisiliesti prie savo empatijos jausmo, pagilinti emocinį intelektą, o kartu gerai praleis laiką su vaikais. 

Užsiėmimai yra skirti šeimoms su vaikais iki 4 metų. Juose kartu su vaikais gali dalyvauti abu arba vienas iš tėvelių. Viename susitikime gali dalyvauti iki 10 suaugusiųjų, galima dalyvauti viename ar daugiau susitikimų. 

Būtina registracija! Dalyvio mokestis – 15 Eur. 

Užsiregistruoti į susitikimą galima užpildžius šią registracijos formą.

Vieta rezervuojama pervedus dalyvio mokestį. 

 

Susitikimų datos
Kovo 16 d. | Kovo 30 d. | Balandžio 13 d. | Balandžio 27 d. 

Susitikimų laikas
10.00–11.30 val. 

Susitikimų vieta
Gedimino miesto darželis, Srovės g. 21, Vilnius

 

Apie Daivą Žukauskienę

Sertifikuota Geštalto terapeutė, biblioterapeutė, psichikos sveikatos specialistė, pedagogė, rašytoja.

Daiva yra ankstyvojo kalbinio ugdymo programos „Rimti pokalbiai“ autorė, dirbanti su vaikais ir paaugliais. Ji organizuoja emocinio intelekto lavinimo užsiėmimus, skaito paskaitas visuomenės sveikatinimo temomis.

D. Žukauskienės teigimu, tėvų kalbėjimas yra bene vertingiausias pasaulio išteklius. Skaitymas vaikui ir su vaiku yra dar viena vertinga veikla, kurianti emocinį ryšį ir skatinanti tobulėti.

Apsupti vaiką kalbėjimu, skaitymu ir multisensorine aplinka reiškia sudaryti pilnavertę aplinką visapusiškam jo smegenų lavėjimui.