Pasirinkti tinkamą darželį - iššūkis kiekvienai šeimai. Kaip pasirinkti jį tokį, kuriame būtų gera ir vaikui, ir šeimai? Svarbiausia - susipažinti su darželiu ir apsvarstyti, ar jame jūsų vaikas jausis kaip namuose.
 

KLAUSIMAI, PADĖSIANTYS NUSPRĘSTI, KURIS PRIVATUS LOPŠELIS DARŽELIS VILNIUJE JUMS YRA TINKAMIAUSIAS

 
Ikimokyklinių ugdymo įstaigų yra įvairių. Dažnu atveju kiekviena siūlo visuminį, holistinį ugdymą. Ieškokite subalansuotos ugdymo programos. Puiki ugdymo programa yra plati ir pritaikyta tyrinėjimams. 
 
Atkreipkite dėmesį:
Kaip vyksta komunikacija su tėveliais?
Kokia ugdymo filosofija vadovaujasi darželis?
Kaip organizuojamas neformalus ugdymas?
Kokios papildomos veiklos siūlomos vaikams?
Kaip užtikrinama vaikų sveikatos puoselėjimo programa?
Ar jūsų vertybės sutampa su darželio vertybėmis?
 
Vaikų darželis su stipria socialine ir emocine programa, mokytojais, kurie skiria laiko padėti vaikams bendrauti, spręsti problemas bei taiko pažangius ugdymo modelius akademiniam mokymuisi ir bendradarbiavimui kaip bendruomenei - turėtų būti šeimos siekiamybė. Kadangi vaikas ruošiasi tapti aktyviu pasaulio dalyviu, labai svarbu, kad būtų užtikrintas visapusiškas ugdymas, kuriame dėmesys skiriamas vaikui ir jo asmeninei raidai. Tinkama vaikų priežiūra ir ugdymas yra raktas į sėkmę! Tad, jei kaip tik ieškote tokios vietos savo vaikui, visa tai gali užtikrinti Gedimino miesto privatus darželis Vilniuje.
 

KUO VADOVAUJASI GEDIMINO MIESTO PRIVATUS DARŽELIS?

Aspektai, kuriais vadovaujasi Gedimino miesto privatus darželis bei kuriems yra skiriama daugiausiai dėmesio:
 
Vertybės, kurios dominuoja ne tik darželyje, bet ir mokykloje. Vaikai ir mokytojai puoselėja: pagarbos, atvirumo, bendradarbiavimo, pasitikėjimo, empatijos ir akademinės laisvės vertybes.
Regio Emilia filosofija ir vaiko patyriminės veiklos, grupiniai projektai, natūralių objektų tyrinėjimas.
Emocinio ugdymo "Kimochi" programa. Vaikai atranda ir per integruotas veiklas geba suvokti savo emocijas bei jų įvairovę. 
Patirtinis gamtamokslinis ugdymas darželyje, tyrinėjant ir atrandant gamtos paslaptis.
Ankstyvoji anglų kalbos integracija. Vaikai dalyvauja anglų kalbos veiklose su anglakalbiu mokytoju ir natūraliai turtina žodyną. 
Mentorystė darželyje, kurios metu vaikams žadiname norą plėtoti savo talentus bei priimti iššūkius ir tobulintinas sritis.
Knygų tyrinėjimas. Skatiname vaikus augti su knyga nuo pat ankstyvojo amžiaus, tad darželyje knygų svečiai ir skaitomos istorijos tiesiog natūraliai augina jaunuosius išminčius!
Fizinis aktyvumas ir sveikos gyvensenos puoselėjimo principai: aktyvi veikla, sąmoningo kvėpavimo praktika, laisvas, kūrybinį potencialą skatinantis žaidimas.
Ugdymo procesas yra viena iš kertinių dalių, tačiau mokytojai yra pagrindinė ir jungiamoji grandis daranti didžiausią įtaką jūsų vaikui. 
GEDIMINO MIESTO PRIVATUS DARŽELIS VILNIUJE IR JO KAINA
Natūralu, jog renkantis darželį, kaina taip pat yra svarbus kriterijus, galintis lemti pasirinkimą. Visgi reikėtų nepamiršti, kad kokybiškas vaiko ugdymas bei saugi ir motyvuojanti aplinka vaiko tobulėjimui yra neįkainojamas dalykas, darantis didelę įtaką tolimesniam vaiko, kaip asmenybės, formavimuisi. Puikus būdas visa tai užsitikrinti - Gedimino miesto privatus darželis Vilniuje, kurio kaina susideda iš ugdomosios veiklos ir vaikų priežiūros, priemonių šioms veikloms įgyvendinti bei išvykų Vilniaus mieste. Dėl to, jei domina kokybiškas ikimokyklinis ir priešmokyklinis ugdymas Vilniuje, nieko nelaukite ir kreipkitės į mus – suteiksime visą dominančią informaciją! 
 

LAIMINGI VAIKAI, LAIMINGI TĖVAI!

Privatus Gedimino miesto darželis - tai kompetentingi, smalsūs, pilni entuziazmo mokytojai, savo srities profesionalai! Mokytojai nuolat dalyvauja asmeninio ugdymo ir efektyvumo didinimo programose. 
 
Geriausia, ką galite padaryti, rinkdamiesi, kuris privatus darželis bus tinkamiausias jūsų vaikui - apsilankyti jame. Norint pasiekti puikų rezultatą ir būti užtikrintam savo pasirinkimu, neužtenka vien į naršyklės paieškos langelį įrašyti „privatus darželis Vilnius“. Prieš vaikui pradedant lankyti darželį, nepraleiskite atvirų durų dienos arba susitarkite asmeniniam susitikimui, kadangi priėmimas į darželį ir sutarties pasirašymas galimas tik po jo bei rezervavus vietą savo vaikui.
 
Kai apžiūrite darželį ir grupes, atkreipkite dėmesį - ar vaikai laimingi ir įsitraukę? Kai vaikai jaučia mokymosi džiaugsmą, visa kita ateina savaime. 
 
Atminkite - mokytis turi būti smagu!